Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S03EP48 – TOP10: A legdominánsabb bajnokok

Vissza

S03EP48 – TOP10: A legdominánsabb bajnokok

Sep 26. | 88 perc

Formula.hu

Sport
00:00:00
/
01:28:16

Hol helyezkedik el Verstappen idei éve a legnagyobb dominanciát mutató szezonok listáján? Melyik volt számszakilag Hamilton legerősebb idénye? És kik mutatták a legnagyobb fölényt az F1 történetében?

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Max Verstappen nem csupán második világbajnoki címe küszöbén áll, de olyan fölényt mutat az idei szezonban, mely az F1 történetének legjobbjai közé kívánkozik – és ki tudja, mit hoz még a szezon vége?

A Formula Podcast stábja ennek kapcsán – elsősorban Gergő statisztika- és Excel-mániájának jóvoltából – sorra vette, hogy a számok alapján melyik világbajnokok mutatták a legnagyobb fölényt az F1 történetében. Igazi kalandozásra indulunk az ötvenes évektől egészen az elmúlt időkig, sőt az 1980-as éveket leszámítva minden évtized szóba kerül. Tartsatok velünk!

*

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Magda Zsanett Odett és Fehér Ákos támogatták. Köszönjük nekik!

*
A #FormulaHUPodcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma-1-es podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adással jelentkezik, feldolgozva a legelitebb autósport-géposztály színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Bethlen Tamás főszerkesztő, Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó F1-es akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja.

*
FORMULA PODCAST
Az Autósport és Formula Magazin műsora
Hírek, vélemények, és minden, ami autósport

Készítették:
Bethlen Tamás, főszerkesztő
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője
Hilbert Péter, művészeti igazgató

Support the show

A #FormulaHUPodcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma–1-es podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adással jelentkezik, feldolgozva a legelitebb autósport-géposztály színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Bethlen Tamás főszerkesztő, Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó F1-es akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja.

Tovább a podcast oldalára