Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S03EP47 – Pilótarangsor a szezonhajrá előtt

Vissza

S03EP47 – Pilótarangsor a szezonhajrá előtt

Sep 21. | 116 perc

Formula.hu

Sport
00:00:00
/
01:56:57

Utolsó szakaszához érkezik a 2022-es F1-es világbajnokság, így a Formula Podcast elkészítette hagyományos „kétharmadéves” értékelőjét: így értékeltük a mezőny teljesítményét a hajrá előtt.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Műsorfolyamunk legmegosztóbb része a pilótaértékelő, az ott született eredményeket pedig kiemelt főstatisztikusunk, Gergő versenyről versenyre gondosan feljegyzi. A feljegyzett eredmények összesítéséből – hagyományunkat követve – az évad első és második harmada után is készül egy nagyobb értékelés, amikor pilótáról pilótára haladva górcső alá vesszük a mezőnyt. Kitárgyaljuk, hogyan alakult az egyes versenyzők idényének addigi része, milyen változást, előre- vagy visszalépést produkáltak ez előző harmadévben nyújtott teljesítményükhöz képest.

Aligha lehet kétséges, hogy a 2022-es idény utolsó szakasza előtt Max Verstappen vezeti a Formula Podcast Power Rankingst, de hogyan alakul a sor a holland világbajnok mögött? Műsorunkból ez is kiderül!

*

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Magda Zsanett Odett és Fehér Ákos támogatták. Köszönjük nekik!

*
A #FormulaHUPodcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma-1-es podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adással jelentkezik, feldolgozva a legelitebb autósport-géposztály színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Bethlen Tamás főszerkesztő, Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó F1-es akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja.

*
FORMULA PODCAST
Az Autósport és Formula Magazin műsora
Hírek, vélemények, és minden, ami autósport

Készítették:
Bethlen Tamás, főszerkesztő
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat vezető szerzője
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője
Hilbert Péter, művészeti igazgató

Support the show

A #FormulaHUPodcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma–1-es podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adással jelentkezik, feldolgozva a legelitebb autósport-géposztály színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Bethlen Tamás főszerkesztő, Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó F1-es akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja.

Tovább a podcast oldalára