Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

S03EP35 – Leclerc bevette a Red Bull otthonát

Vissza

S03EP35 – Leclerc bevette a Red Bull otthonát

Jul 13. | 84 perc

Formula.hu

Hírek Sporthírek Sport Technológia
00:00:00
/
01:24:22

A Ferrari szombatról vasárnapra fordított, így Charles Leclerc a Red Bull Ringen legyőzte Max Verstappent. Így látta a Formula Podcast az Osztrák Nagydíjat.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon:
https://www.patreon.com/formulapodcast.

A papírforma azt ígérte, hogy a Red Bull simán behúzza az anyacég hazai versenyét, ráadásul a pénteki időmérő és a szombati sprint is arra utalt, hogy ezen legfeljebb a technika ördöge tud változtatni. Ez sem kellett hozzá: a Ferrari vasárnapra megrázta magát, Charles Leclerc remek tempót produkált, minden gumikeverékkel jobban boldogult, mint a ponttáblázat vb-címvédő éllovasa, Verstappen, így az áprilisi Ausztrál Nagydíj óta először sikerült győznie. A vörösök öröme persze nem lehetett teljes, ugyanis Carlos Sainz autója megállt, kigyulladt, így spanyol nem jutott el a célig.

Mitől táltosodott meg Leclerc és a Ferrari, hogyan viselte a vereséget a Red Bull? Mi a helyzet a Mercedesnél, hogyan lépdel előre az Alpine? Helyszíni tapasztalataink alapján egy kis ízelítő a helyi hangulatból, ráadásul eláruljuk azt is: milyen érzéseket váltott ki az RB Leipzig és a magyar labdarúgó-válogatott kiváló középhátvégjéből, Willi Orbánból az, hogy életben először tesközelből szembesült az F1 világával. Nem érdemes lemaradni!

*
Júliusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett, Fehér Ákos és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!


*
A #FormulaHUPodcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma-1-es podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adással jelentkezik, feldolgozva a legelitebb autósport-géposztály színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Bethlen Tamás főszerkesztő, Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó F1-es akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja.

*
FORMULA PODCAST
Az Autósport és Formula Magazin műsora
Hírek, vélemények, és minden, ami autósport

Készítették:
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz c. könyvsorozat vezető szerzője
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője
Hilbert Péter, művészeti igazgató



Support the show

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Tovább a podcast oldalára