Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?

Erdélyi Podcast

Erdélyi Podcast

Vissza

Erdélyi Podcast

Erdélyi Podcast

Üzlet

Podcast by Erdélyi Podcast

Epizódok

1-10 megjelenítése a(z) 14 elemből.
Az Erdélyi Vállalkozói Podcast ebben az adásában, Nagy Magyari Zoltán, a Computer Print SRL és Kft alapítójának, valamint a Terra Siculorum - A székely rockzenekar énekesének inspiráló történetét ismerheted meg! Zoltán őszintén beszél a sikerekről, valamint azokról a kihívásokról és nehézségekről, melyekkel az évek során szembesült. Hallgasd meg, hogyan ösztönöz Zoltán mindenkit, hogy lépjenek ki a komfortzónájukból, és ne féljenek új fejezeteket nyitni életükben. Zoltán azt üzeni, hogy az igazi fejlődés a hibákból való tanulásban és a minőségi önfejlesztésben rejlik. Története rávilágít, hogy a kudarcok és nehézségek nemcsak akadályok, hanem lehetőségek. Megtudhatod, hogy a kitartás, az új dolgok kipróbálása és a tanulás hogyan alkotnak kulcsfontosságú alapköveket a siker elérésében. Ebben az epizódban Zoltán praktikus tanácsokkal látja el a vállalkozókat és azokat, akik saját vállalkozás elindítását fontolgatják. Ismerd meg, hogy hogyan kezelte a nehéz helyzeteket, milyen stratégiákat alkalmazott a növekedés érdekében, és hogyan maradt motivált még a legnehezebb időkben is. Engedd, hogy története inspiráljon, és erősítse meg benned a hitet, hogy a kitartó munka és a folyamatos fejlődés meghozza a gyümölcsét.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Az Erdélyi Vállalkozói Podcast legújabb adásában Szakács Botond, az eco tiny house alapítója és ügyvezetője osztja meg velünk inspiráló történetét. Botond őszintén beszél azokról a kihívásokról és nehézségekről, amelyekkel szembe kellett néznie, miközben elindította és felépítette vállalkozását. Elmeséli, hogy a kezdetekben milyen küzdelmekkel találkozott, és hogyan sikerült leküzdeni ezeket a megpróbáltatásokat. Az eco tiny house mára a legnagyobb tiny house gyártó cég lett, de ez nem jelenti azt, hogy a kihívások véget értek volna. Botond elmondása szerint a világ felgyorsult és gyakorlatilag hetente szembe kell nézniük kisebb-nagyobb válságokkal, amelyek kreatív megoldásokat és gyors reakciót igényelnek. Ezen kívül Botond arról is beszél, hogyan változtatta meg a vállalkozás működését Balogh Petya angyalbefektető. Petya támogatása és tanácsai nemcsak pénzügyi stabilitást hoztak, hanem új perspektívákat és stratégiákat is, amelyek segítik az eco tiny house növekedését. Ez az epizód nem csak a vállalkozás indításának és növekedésének kihívásairól szól, hanem arról is, hogyan lehet egy dinamikus és innovatív üzleti modellt fenntartani a folyamatos változások közepette. Szakács Botond története inspiráló példája annak, hogy a kitartás és az innováció hogyan vezethet egy virágzó vállalkozás felépítéséhez. Csatlakozz hozzánk a Gondolkodj NAGYBAN című epizódban, és merülj el Szakács Botond történetében. Tanulj az ő tapasztalataiból, és fedezd fel, hogyan lehet a kihívásokat lehetőségekké alakítani a vállalkozói világban.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Egy történet, amikor egy vágy valósággá vált! :) Az Erdélyi Vállalkozói Podcast ebben az adásában Grubisincs Levente meséli el, hogy vigyázzunk mit kívánunk, mert még a végén teljesül! Több, mint 17 éve a Levente által elindított és felépített Sepsi Rádió lassan a felnőtt korba lép, viszont a történet megértéséhez még korábbra kell visszaemlékezzünk. Amit meg is teszünk ebben az adásban. Hallgasd meg Levente inspiráló történetét, mely bizonyítja, hogy szenvedély és kitartás nélkül nincs igazi siker!
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Az Erdélyi Vállalkozói Podcast legújabb adásában Varga Csaba és György Eszter, a Delikates Accessories alapítóinak mindössze egy vasalóval és egy varrógéppel kezdődött az útjuk, amit Eszter szüleiktől kaptak kezdőtőke gyanánt. Ebben a rendkívül őszinte beszélgetésben a házaspár beavat minket abba, hogyan próbálták meg egyensúlyban tartani a siker iránti vágyat és a kapcsolatuk egészségét, miközben gyakorlatilag a nulláról felépítettek egy ma már virágzó vállalkozást. Ez az epizód nem csak egy betekintést nyújt abba, hogyan nőtt fel a Delikates Accessories egy faházból indulva, hanem abba is, hogyan küzdöttek meg a párkapcsolati válságokkal, amelyeket vállalkozásuk okozott. Eszter és Csaba története egy példa arra, hogy a vállalkozás nem csak üzleti kihívásokat, hanem személyes próbatételeket is hordoz magában. A történetük inspiráló útmutatást ad mindazoknak, akik hasonló helyzetben vannak, vagy szeretnék megtudni, hogyan lehet sikeresen ötvözni a szakmai- és a magánéletet. Kapcsolódj be hozzánk az "Amikor egy vasaló a kezdőtőke" című epizódban, és merülj el egy olyan pár történetében, akik megmutatják, hogy a kezdeti nehézségek ellenére is lehet erős és sikeres vállalkozást építeni, anélkül, hogy feláldoznánk azt, ami a legfontosabb: a szeretetünket egymás iránt.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Ebben az adásban vendégünk Lázár Csaba, aki a Hilcon karizmatikus ügyvezetője és tulajdonosa. Csaba elmeséli, hogy 20 éves vállalkozói életpályája során több céget zárt be, mint amennyit fenntartott, ezt az árat kellett kifizetnie, hogy mára elmondhassa: cégeinek összbevétele meghaladja a 20 millió eurót. Az Erdélyi Vállalkozói Podcast jelen adása, nem csak egy jó beszélgetés Lázár Csabával, hanem egy útmutató azok számára, akik vállalkozói világában szeretnének ügyesebben navigálni. Tanulj és meríts inspirációs a Hilcon vezetőjének életútjából
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Bár Dr. Seer László először pszichológia alapképzést végzett, mégis egy hatalmas lengyel kanyarral marketing asszisztensként vállalt először munkát. Az évek során megbecsült marketing szakértővé és egyetemi oktatóvá képződött, viszont egy ponton nagyon közel állt ahhoz, hogy abbahagyja egyetemi pályafutását és marketing ügynökségbe vágjon. Ebben az Erdélyi Vállalkozói Podcast adásban Dr. Seer László elmeséli életútját és rengeteg "nuggets" -et elszór ami minden vállalkozónak hasznos lehet. Hallgasd meg most az adást, hogy tanulj és inspirálódj Dr. Seer által.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Lőrincz Attila Marosvásárhelyen vállalkozását egy "sufniban" kezdte másodmagával, ma már igazán sikeres és népszerű cégvezetőnek számít. Az ÜvegCentrum Marosvásárhely 25 év munkának eredményeképpen felmutathatja, hogy a nulláról 120 fős vállalkozássá vált. Attila ebben az Erdélyi Vállalkozói Podcast adásban elmeséli milyen nehézségei voltak pályája elején, amikor kb. 100 euro -ból elindította vállalkozását a vásárhelyi stadion lerobbant alagsorában, majd milyen lépéseket követve vált sikeres vállalkozóvá.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Ambrus Attila a Viszkis rablót nem kell bemutatni senkinek. !Viszont a történetnek nem lett vége a bebörtönözése után! Sőt! Akkor kezdődik igazán, hiszen Ő szeretne lenni az az ember, aki megmutatja, hogy jó útra térhet térni a börtönbüntetés letöltése után. Nincs az a mélység, ahonnan ne lehetne felállni! - vallja Ambrus Attila Hallgasd meg ezt az Erdélyi Vállalkozói Podcast adást, mert Attila elmondja a hosszú börtönévei alatt, milyen felismerései, katarzisai voltak. A "mindenki hibás, csak én nem" hozzáállásból milyen lépéseken keresztül jutott el odáig, hogy van út vissza a társadalomba, és "nem kell szomszéd tyúkját ellopni". Attila szabadulása után saját vállalkozást kezdett, keramikus lett. Erdélybe is gyakran jár, találkozhatsz vele akár A Kolozsvári Magyar Napokon, vagy a Szent György Napokon is. Nézz szét a weboldalán: https://ambrusattilakeramia.hu
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Egy mondás szerint a mesterek többször buknak el, mint ahányszor a kezdők egyáltalán próbálkoznak. Ez jellemzi Tóth Attilát a Cognitive Creators társalapítóját, aki ebben az adásban elképesztő történeteket oszt meg bukásairól és sikereiről. Az ember, aki kitartott akkor is, amikor már a 117. befejezett projektjét sem fizették ki a kliensek. Egykori mikrovállalkozó óriási kitartással halad előre és ma már 30+ fővel dolgozik együtt olyan nemzetközi gigászoknak mint például a Deutsche Telekom. Célja, hogy megmutassa a világnak, hogy milyen fantasztikus vállalkozást lehet felépíteni akár Vásárhelyről is. Hallgasd meg és inspirálódj Attila vállalkozói történetéből.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Kobra Zoli akinek mottója: Élj úgy, hogy az angyalok visszatapsoljanak elmeséli, hogyan lehet vállalkozói lét mellett rengeteget utazni. Hite szerint a vállalkozás azért van, hogy az álmai életét élhesse és nem azért, hogy napestig robotoljon benne. Igazán hiteles, hiszen Ő az aki 4 vállalkozás mellett 32.000 km-t tett meg biciklivel a föld körül és még sok más kalandot kitalált magának. Hallgasd Te is egy 50 év feletti vállalkozó tapasztalatait az életről és a vállalkozói létről ebben az adásban.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00