Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?

Erdélyi Podcast

Erdélyi Podcast

Vissza

Erdélyi Podcast

Erdélyi Podcast

Üzlet

Podcast by Erdélyi Podcast

Epizódok

1-10 megjelenítése a(z) 10 elemből.
Ebben az adásban vendégünk Lázár Csaba, aki a Hilcon karizmatikus ügyvezetője és tulajdonosa. Csaba elmeséli, hogy 20 éves vállalkozói életpályája során több céget zárt be, mint amennyit fenntartott, ezt az árat kellett kifizetnie, hogy mára elmondhassa: cégeinek összbevétele meghaladja a 20 millió eurót. Az Erdélyi Vállalkozói Podcast jelen adása, nem csak egy jó beszélgetés Lázár Csabával, hanem egy útmutató azok számára, akik vállalkozói világában szeretnének ügyesebben navigálni. Tanulj és meríts inspirációs a Hilcon vezetőjének életútjából
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Bár Dr. Seer László először pszichológia alapképzést végzett, mégis egy hatalmas lengyel kanyarral marketing asszisztensként vállalt először munkát. Az évek során megbecsült marketing szakértővé és egyetemi oktatóvá képződött, viszont egy ponton nagyon közel állt ahhoz, hogy abbahagyja egyetemi pályafutását és marketing ügynökségbe vágjon. Ebben az Erdélyi Vállalkozói Podcast adásban Dr. Seer László elmeséli életútját és rengeteg "nuggets" -et elszór ami minden vállalkozónak hasznos lehet. Hallgasd meg most az adást, hogy tanulj és inspirálódj Dr. Seer által.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Lőrincz Attila Marosvásárhelyen vállalkozását egy "sufniban" kezdte másodmagával, ma már igazán sikeres és népszerű cégvezetőnek számít. Az ÜvegCentrum Marosvásárhely 25 év munkának eredményeképpen felmutathatja, hogy a nulláról 120 fős vállalkozássá vált. Attila ebben az Erdélyi Vállalkozói Podcast adásban elmeséli milyen nehézségei voltak pályája elején, amikor kb. 100 euro -ból elindította vállalkozását a vásárhelyi stadion lerobbant alagsorában, majd milyen lépéseket követve vált sikeres vállalkozóvá.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Ambrus Attila a Viszkis rablót nem kell bemutatni senkinek. !Viszont a történetnek nem lett vége a bebörtönözése után! Sőt! Akkor kezdődik igazán, hiszen Ő szeretne lenni az az ember, aki megmutatja, hogy jó útra térhet térni a börtönbüntetés letöltése után. Nincs az a mélység, ahonnan ne lehetne felállni! - vallja Ambrus Attila Hallgasd meg ezt az Erdélyi Vállalkozói Podcast adást, mert Attila elmondja a hosszú börtönévei alatt, milyen felismerései, katarzisai voltak. A "mindenki hibás, csak én nem" hozzáállásból milyen lépéseken keresztül jutott el odáig, hogy van út vissza a társadalomba, és "nem kell szomszéd tyúkját ellopni". Attila szabadulása után saját vállalkozást kezdett, keramikus lett. Erdélybe is gyakran jár, találkozhatsz vele akár A Kolozsvári Magyar Napokon, vagy a Szent György Napokon is. Nézz szét a weboldalán: https://ambrusattilakeramia.hu
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Egy mondás szerint a mesterek többször buknak el, mint ahányszor a kezdők egyáltalán próbálkoznak. Ez jellemzi Tóth Attilát a Cognitive Creators társalapítóját, aki ebben az adásban elképesztő történeteket oszt meg bukásairól és sikereiről. Az ember, aki kitartott akkor is, amikor már a 117. befejezett projektjét sem fizették ki a kliensek. Egykori mikrovállalkozó óriási kitartással halad előre és ma már 30+ fővel dolgozik együtt olyan nemzetközi gigászoknak mint például a Deutsche Telekom. Célja, hogy megmutassa a világnak, hogy milyen fantasztikus vállalkozást lehet felépíteni akár Vásárhelyről is. Hallgasd meg és inspirálódj Attila vállalkozói történetéből.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Kobra Zoli akinek mottója: Élj úgy, hogy az angyalok visszatapsoljanak elmeséli, hogyan lehet vállalkozói lét mellett rengeteget utazni. Hite szerint a vállalkozás azért van, hogy az álmai életét élhesse és nem azért, hogy napestig robotoljon benne. Igazán hiteles, hiszen Ő az aki 4 vállalkozás mellett 32.000 km-t tett meg biciklivel a föld körül és még sok más kalandot kitalált magának. Hallgasd Te is egy 50 év feletti vállalkozó tapasztalatait az életről és a vállalkozói létről ebben az adásban.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Ha a békát a forró vízbe tesszük kiugrik, de ha lassan melegítjük akkor megfő?! Ennek igazsága megkérdőjelezhető, viszont Dr. Kádár Magor kommunikációs szakértő biztos abban, hogy az ember könnyen belekényelmesedhet az életébe és néha sajnos észre sem veszi, hogy nem jó úton jár. Ebben az adásban Dr. Kádár Magor elmeséli életét és rávilágít, hogy nem mindenki életében vannak hollywoodi csavarok, viszont téglát-téglára téve, folyamatos munkával fel lehet építeni egy kiemelkedő életet. Hallgasd meg az adást, mert egy izgalmas életutat és gyakorlatias tippeket hallhatsz az életed jó irányba való tereléséhez.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Tűzön, vízen át! Ez jellemzi Rancz Zsolt történetét. Nehéz fába vágta a fejszéjét: Designer vállalkozást indított Erdélyben! 22 évesen otthagyta biztos munkahelyét, hogy saját vállalkozásba fogjon, de a dolog nem alakult jól. Később egy válás és pénzügyi csőd sem szegte kedvét a vállalkozása felvirágoztatásában. Honnan volt ennyi lelki ereje? Hallgasd meg az adást és inspirálódj Zsolt nem mindennapi történetéből.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
2 Tudatos Tervezés és Briliáns PR Megoldások - Marketingiskola.ro Útja by Erdélyi Podcast
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00
Ennek a podcast adásnak a vendége egy olyan erdélyi magyar vállalkozó, akinek cége pár éve még teljes csődben volt. A csődbiztos segítségével volt egy nagy felismerése és ennek köszönhetően elhatározta, hogy újraépíti a cégét és nem adja fel! Kőkemény történet, melyből minden vállalkozó sokat tanulhat! A vállalkozó azóta kifizette az adósságait, és cége ma már nélküle is muzsikál, hiszen szinte teljesen exit-elt, azaz hetente csak 5 órát dolgozik. Hallgasd végig az adást és inspirálódj a történetből.
Olvass tovább
00:00:00
/
00:00:00