Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Van előnye is annak, hogy drága lett az élelmiszer

Vissza

Van előnye is annak, hogy drága lett az élelmiszer

Feb 16. | 35 perc

Concorde

Üzlet Befektetés
00:00:00
/
00:35:32

 A lakosság a drágulás hatására az olcsóbb élelmiszerekre váltott, állapította meg egy korábbi podcastunkban Turcsán Tünde, a GfK Piackutató Intézet munkatársa. Ez volt a kiindulópont mai adásunkban is, ahol arra kerestük a választ, hogy mindez jelenthet-e akár esélyt is arra, hogy a táplálkozási szokásainkat alapjaiban gondoljuk újra. Ha mindennek az árát jobban meg kell néznünk az üzletekben, talán kicsit azt is átgondoljuk, mit is viszünk be nap mint nap a szervezetünkbe, és az infláció a túlfogyasztásnak is gátat szabhat.
 
Bartha Ákos élelmiszerbiológussal és táplálkozáskutatóval, valamint Nagy Bertalannal, a Concorde privátbanki üzletfejlesztési vezetőjével beszélgettünk.

Műsorvezető: Vidovszky Áron

Olvass minden nap a világ történéseiről egy Concorde-os szemüvegén keresztül: https://www.concordeblog.hu/

Kövess bennünket minden csatornánkon:
https://www.linkedin.com/company/concordecsoport/
https://www.instagram.com/concordecsoport/
https://www.facebook.com/concorde/
https://www.youtube.com/@concorde_csoport

Tovább a podcast oldalára