Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Bemutatkozik a Monero, a privát utalások bul(l)dózere

Vissza

Bemutatkozik a Monero, a privát utalások bul(l)dózere

Mar 19. | 58 perc

Üzlet
00:00:00
/
00:58:31

A Bitcoin Kebab huszonkettedik adásában Stier Kata vendége Csilla Brimer, a Monero közösség oszlopos tagja Colorado Springs-ben. Csilla elmeséli, hogy eredetileg drónpilóta, aki drón-táncok koreografálásával foglalkozott. A kollégái folyamatosan a Bitcoinról beszéltek, így ismerkedett meg a legrégibb kriptovalutával. Olyannyira magával ragadta az életérzés, hogy ő volt az, aki kihelyezte az első BTC ATM-et Colorado Springs-ben, amivel sikerült az FBI figyelmét is magára vonnia. 

Kiderül, hogy ezt követően, hogy került az életébe a Monero, illetve elmagyarázza a legismertebb privát-kriptó mögöttes technológiáját, annak hármas felépítését. Kata kérdésére, hogy mennyire elterjedt a Monero használata Észak-Amerikában Csilla elmondja, hogy mivel Amerikában kötelező jattot adni az étteremben vagy a fodrásznál, ő ezt mindig moneróban teszi. Szóba került az IRS - az amerikai adóhatóság - felhívása, miszerint $625 000 jutalmat kínált annak, aki képes feltörni az egyik legizgalmasabb kriptó - a Monero - kódját. Ha kíváncsi vagy mivel foglalkozik a Magic Monero Grants, hogyan jutalmazzák a Monero bányászokat vagy egyszerűen csak szeretnél többet tudni a Moneróról, akkor ez az epizód feltétlenül Neked szól!

Amennyiben kérdésed, észrevételed lenne a podcasttal kapcsolatban, netán van egy jó ötleted milyen témában és kivel tudnánk egy jót beszélgetni egy műsor során, kérjük írj! (📧: podcast@bitcoinbazis.hu)

Tovább a podcast oldalára