Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Gazsi Zoltán - Tényleg boldog egy sikeres vezető? / Apaidő Podcast 25. adás

Vissza

Gazsi Zoltán - Tényleg boldog egy sikeres vezető? / Apaidő Podcast 25. adás

Apr 06. | 73 perc

Gyerekek és család Nevelés
00:00:00
/
01:13:47

Aki már megtapasztalta a valódi sikert, sőt, már az életének a B oldalán tart, erre a kérdésre azonnal rávágja a választ: nem feltétlenül. Ok, de akkor mi a titka a boldogságnak, a munka-magánélet egyensúlynak akkor, amikor épp minden idegszáladdal arra figyelsz, hogy építsd a karriered, sikereket érj el a munkádban, minél magasabb szintre lépj a munkahelyi ranglétrán? Hogyan figyelj a gyermekeidre, a párkapcsolatodra?

Ahogy szokták mondani, a nap végén dönteni kell: több munka vagy játék a gyerekkel, ajándék a párodnak vagy munkahelyi buli, még egy prezentáció elkészítése vagy meseolvasás összebújva a gyerekkel…

Bár ezek a döntések drasztikusan hangozhatnak annak, aki még nem élte át ezeket a dilemmákat, azért a napi kihívások közepette is meg lehet találni az egyensúlyt. Az Apaidő podcast 25. adásában, a vezetők sorozatban Gazsi Zoltánnal beszélgettünk, aki őszintén megosztotta elakadásait, dilemmáit és hibáit a gyereknevelés és a házasság területén, de hozott megoldásokat, jó példákat is, amelyek mindannyiunk számára hasznosak lehetnek.

Zolival beszélgettünk a szülői mintákról, arról, hogyan csináljuk másképpen szülőként és hogyan támogassuk a jövő generációit a rájuk váró kihívásokban, hogyan találjuk meg vezetőként a munka-magánélet egyensúlyt, hogyan figyeljünk az egészségünkre és ebben milyen szerepet játszanak az időben elvégzett szűrővizsgálatok, és beszélgettünk Gazsi Zoltán új könyvéről, az Emberszemléletről is.

Gazsi Zoltán - ügyvezető igazgató / Eisberg 1989-ben végzett a gödöllői Agrártudományi Egyetemen. Először a Mezőgazdasági Minősítő Intézetben, majd 14 éven keresztül multinacionális környezetben dolgozott, a Syngenta vállalatnál: az ócsai Kísérleti Állomás vezetése után különböző magyar/ kelet –európai / európai majd globális marketing- és projekt-koordinációs munkákat végezett egyre nagyobb területen, szinte minden földrészt érintve. 2007 óta az Eisberg ügyvezető igazgatója. A cég meghatározó szereplője a hazai és régiós konyhakész salátapiacnak. A legtöbbet utazásai során tanult, az eltérő kultúrákban való eligazodáshoz nagyfokú nyitottságra volt szükség. Hiszi, hogy a fejlődés kulcsa abban rejlik, hogy képesek legyünk lényegre törő kérdések feltevésére, aktuális élethelyzetünkre, munkánkra, környezetünkre vonatkozóan. Vezetői munkűja során igyekszik másokat is az önismeret mélyítésére, a kitaposott ösvény elhagyására inspirálni. Fontos feladatának tartja, hogy mindennap inspirációt adjon kollegáinak, folyamatos fejlesztésük által a cég állandó megújulását biztosítva. Ehhez neki is inspirációra van szükségem, mely konferenciákból, könyvekből, kollegáival és sok más értékes emberrel történő beszélgetésekből táplálkozik.

* * *

APAIDŐ podcast: gondolatok, érzések, interjúk és vélemények apáktól és anyáktól a szülőségről és minden másról.

Az APAIDŐ podcast házigazdája: Kertész András

Kövessetek minket itt is:

Instagram: https://www.instagram.com/apa.ido/

Facebook: https://www.facebook.com/modernapa

Tik-Tok: https://www.tiktok.com/@apaido

Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/hu/podcast/apaid%C5%91/id1606181915

Google Podcast: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDI1MTRmOC9wb2RjYXN0L3Jzcw

Spotify: https://open.spotify.com/show/5kNuibD4Qb9mlzrdln3jds?si=1f3c0906bad74546

Anchor: https://anchor.fm/apaido

Az APAIDŐ Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers Programja

Tovább a podcast oldalára