Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Hajós András - egy modern apa kreativitással fűszerezve - Apaidő Podcast 23. adás

Vissza

Hajós András - egy modern apa kreativitással fűszerezve - Apaidő Podcast 23. adás

Dec 03. | 70 perc

Gyerekek és család Nevelés
00:00:00
/
01:10:11

Andrást nem kell bemutatni. Mindenki ismeri, tényleg mindenki. De vajon tudják róla az emberek, hogy hogyan gondolkodik az apaságról? Milyen mintákat kapott a szüleitől és miket ad tovább? Hogyan fegyelmezte a gyermekeit vagy épp hagyta őket szabadon szárnyalni? És miért épp úgy? 

András markáns és van véleménye. Szeretem benne azt az érzékeny intellektuális kisugárzást, ami körülveszi mindazt, amit éppen alkot. Legyen szó TV- vagy rádióműsorról, dalszövegekről vagy épp éneklésről. Úgy van jelen, hogy végig érzékelhető a mögöttes tartalom, az őszinte érzések és a sok munka.

Bevallom, érdekelt, hogy az az ember, akit az autóban a dalai hallgatásán keresztül és a képernyőn ismertem meg, hogyan tekint magára, mint apára. Feltételeztem, hogy vannak meghallgatásra érdemes gondolatai a témában, és igazam volt.

Az Apaidő podcast 23. adásában Hajós Andrással olyan témákat érintettünk, mint hogy hogyan lehet az önismeretre támaszkodva elengedni az éneklést, hogyan támogatta a gyermekeit a sportban és a gyógyulásban, hogyan ötvözte többrétű tudását a Dalfutárban, hogyan “neveljük” szabaddá a gyermekeinket és hogyan ne mondjuk meg a tutit a jövőről, valamiről, amit még mi sem ismerünk.



Hajós András - dalszerző, producer, humorista 

Hajós András a 2000-es évek elején lett ismert az EmilRulez! zenekarral és első tévéműsorával a Magánszámmal. Az országos ismertség kétgyermekes apaként érte, számos civil munkahely után. Szociológusi diplomát szerzett, volt rakódómunkás, pincér, főpolgármesteri beszédíró, vállalati marketinges és IT-sales is. Majd 10 évig volt a Heti Hetes alaptagja, ezalatt és ezután is számos tévéműsorban volt látható, független tévésként, szinte minden magyar csatornánál. Zenekarával és standup estjeivel bejárta az országot, de az utóbbi években szinte minden korábbi tevékenységét háttérbe szorítja, hogy a 7. évadánál tartó Dalfutár című youtube tévéműsora készítésére koncentráljon, melynek ötletgazda-producere és műsorvezetője.



APAIDŐ podcast: gondolatok, érzések, interjúk és vélemények apáktól és anyáktól a szülőségről és minden másról.

Az APAIDŐ podcast házigazdája: Kertész András


Kövessetek minket itt is: 

Instagram: https://www.instagram.com/apa.ido/ 

Facebook: https://www.facebook.com/modernapa 

Tik-Tok: https://www.tiktok.com/@apaido 

Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/hu/podcast... 

Google Podcast: https://podcasts.google.com/feed/aHR0... 

Spotify: https://open.spotify.com/show/5kNuibD... 

Anchor: https://anchor.fm/apaido


Az APAIDŐ Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers Programja

Tovább a podcast oldalára