Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Egy csúcsvezető és modern apa határai - Dobó Mátyás - Vodafone / Apaidő Podcast 8. adás

Vissza

Egy csúcsvezető és modern apa határai - Dobó Mátyás - Vodafone / Apaidő Podcast 8. adás

May 14. | 52 perc

Gyerekek és család Nevelés
00:00:00
/
00:52:26

Az apák előtt tornyosuló kihívások egyik legnagyobbika, hogy megtalálják a munka-magánélet egyensúlyukat. Gyorsan tegyük hozzá, az anyák sincsenek ezzel másképpen. Ugyanakkor vitathatatlan, hogy azok a férfi csúcsvezetők, akik nagy multinacionális vállalatoknál dolgoznak, finoman szólva is “munkamániásak” szoktak lenni. Imádják a családjukat, de kevés időt “tudnak” velük tölteni. Ezért is fontosnak tartom, hogy ha vannak olyan vezetők, akik egyel élhetőbb életet tudnak kialakítani maguknak, a feleségüknek és a gyermekeiknek, azokat a férfiakat mutassuk be.

Az APAIDŐ Podcast 8. adásában Dobó Mátyással, a Vodafone vezérigazgató-helyettesével beszélgettem munka-magánélet egyensúlyról, arról, hogy mit csinál, ha a kisgyermeke már a mászóka tetején van, hogy a Vodafonenak milyen programjai vannak az édesapák és édesanyák támogatására, hogy szakértőként hogy látja, milyenek lesz a gyermekeink, az alfa generáció munkahelyei, és persze arra is rákérdeztem, hogy ő, mint vezető hogyan támogatja a kollégái munka-magánélet egyensúlyát.

Dobó Mátyás, A Vodafone vállalati szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettese. A digitális technológiai területen szerzett több mint 16 éves tapasztalatot. Karrierjét saját startup cégének a felépítésével kezdte, majd 2013-ban csatlakozott a Magyar Telekomhoz. Később dolgozott a Deutsche Telekomnál, az Invitechnél és az Apple-nél. Kiemelkedő tapasztalata van az IoT-megoldások területén, valamint a digitális transzformáció stratégiai kidolgozásában és megvalósításában. Apaként törekszik felsővezetői karrierje mellett a munka-élet egyensúly megteremtésére. Oviba viszi 3 éves gyerekét, estéként dedikált időt szentel a játszótéri sétákra és igyekszik bebizonyítani, hogy 5 fős mozaik családot építeni fantasztikus dolog.

APAIDŐ podcast: gondolatok, érzések, interjúk és vélemények apáktól és anyáktól a szülőségről és minden másról.

Az APAIDŐ podcast házigazdája: Kertész András

Kövessetek minket itt is:

Instagram: https://www.instagram.com/apa.ido/

Facebook: https://www.facebook.com/modernapa

Tik-Tok: https://www.tiktok.com/@apaido

Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/hu/podcast/apaid%C5%91/id1606181915

Google Podcast: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDI1MTRmOC9wb2RjYXN0L3Jzcw

Spotify: https://open.spotify.com/show/5kNuibD4Qb9mlzrdln3jds?si=1f3c0906bad74546

Anchor: https://anchor.fm/apaido

Az APAIDŐ Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers Programja

Tovább a podcast oldalára