Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

#25– ELSŐ rész-A japán kultúra a dolgok között eltelt időt ragadja meg

Vissza

#25– ELSŐ rész-A japán kultúra a dolgok között eltelt időt ragadja meg

Oct 14. | 65 perc

Yanagisawa Gyöngyi

Oktatás Tutorial Hírek Szórakoztató hírek Társadalom és kultúra Személyes naplók
00:00:00
/
01:05:58

Felhívás a japánul tanulni vágyóknak, akiket érdekel online kezdő-újra kezdő kurzus! Mindenekelőtt töltsd ki kérlek az alábbi kérdőívet, hogy összeálljon a kép.

Előre is köszönöm! https://bit.ly/felmérés_online_japán_nyelvi_kurzusra

Maki Stevenson, két neves főzőiskola alapítója és séfasszonya az e havi epizód vendége. 15-étől és 30-ától érhető el a beszélgetés két részben, amiben megismerhetjük Maki san tanácsait, tapasztalatait a főzésről, és az alapanyagok szeretettel való „megmunkálásáról”. Mi a különbség a két főzőiskola között, amelyeket vezet és hogyan lehet jelentkezni? Kinek való egyáltalán? Mint mindenre, a főzésre is igaz, hogy az alapoktól kell elsajátítani azokat a technikai fogásokat (pl. vágás késsel), hogy ne csak (épp ma jól sikerülten) finoman, de pl. fenntarthatóan is főzzünk. No, de nem is mondom tovább.... a többit hallgasd Te magad,

 tarts velem, nyissunk együtt ablakot Japánra!!

 És mondd el Te is a véleményedet, küldj üzenetet (itt tudsz: https://podcast.ablak-japanra.com/contact/ ) és ha tetszett az adás, kérlek jelöld 5 csillaggal, hogy feljebb kerüljön a hallgatási listán és minél többekhez eljusson. Előre is köszönöm!

https://podcast.ablak-japanra.com/reviews/new/

 Maki Stevensonról és a főzőiskolákról itt tudsz meg többet:

Makifood Főzőiskola

https://www.makifood.com/hu/rolunk

https://www.makifood.com/hu/tanfolyamok/

Culinary Institute of Europe Főzőiskola

Professzionális gasztronómiai képzések:

https://culinaryinstituteofeurope.com/?fbclid=IwAR1yR-Bx37vYC3Xtje7i0ha6bRIeN0G0GKK9_YfY6EL02lH7eAEQPvpzk-U

 Facebook: https://www.facebook.com/culinaryinstituteofeurope/

Média megjelenések:

1., https://wmn.hu/konyhaban-a-helyunk/60150-maki-stevenson-mi-nok-mindent-tulstresszelunk-es-folyamatosan-masokhoz-hasonlitjuk-magunkat?fbclid=IwAR3fjiab3k-qMNsSGk5EMso-0G0htw4dE-9ySGQc2MwGtd0j0eJxwK38dx4

 2., https://www.nosalty.hu/ajanlo/maki-stevenson-makifood-fozoiskola-interju-Culinary-Institute-of-Europe

 Youtube videok

A japánok a spájzban vannak sorozat: 3 rész (japán Alapítvány)

A japánok a spájzban vannak 1. - Miszo

A japánok a spájzban vannak 2. - Sóju (Szójaszósz)

A japánok a spájzban vannak 3. – Nori algalapok

 A podcast nemcsak Japán-rajongóknak készül hanem mindenkinek, aki nyitott a világra!

☝️ Ha csatlakoznál a facebook közösséghez, kattints alább: 👇

https://www.facebook.com/Yanagisawa.Gyoengyi/

https://www.facebook.com/groups/japan.window

☝️ Ha az Instagramon keresnél, akkor itt találsz: @ablakjapanra

☝️ Ha pedig van rá lehetőséged és úgy gondolod, hogy pártolnád és támogatnád a podcast működését, akár csak 1, azaz egyetlen dollárnak megfelelő forint erejéig, akkor az alábbi linkre kattintva teheted meg. Minden támogatást előre is hálásan🙇‍♀️ köszönök! 👇

https://www.buymeacoffee.com/ablakjapanra



Support this podcast at — https://redcircle.com/ablak-japanra/donations
Tovább a podcast oldalára