Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

Star Wars Jedi: Survivor

Vissza

Star Wars Jedi: Survivor

Jun 15. | 68 perc

Millennial Falcon

Művészet Képzőművészet Szabadidő Hobbik Videójátékok Hírek Műszaki újdonságok Társadalom és kultúra
00:00:00
/
01:08:10

Úgy érezzük, hogy mai adásunk alanya, a Jedi Survivor, annak ellenére, hogy nagyszerűen sikerült, mintha nem kapott volna akkora figyelmet, mint a széria előző része, a Jedi: Fallen Order. Ezen igyekszünk egy kicsit segíteni, és jó alaposan ki is beszéljük ezt a grandiózus Star Wars kalandot, ami minden rajongónak maximálisan ajánlott!

Ennek az adásnak fellelhető egy több, mint 2 órás, vágatlan verziója a Patreonon és Substack-en, amelyben a gaming világ aktualitásairól is beszélgetünk. Ezt innentől szokássá tesszük a támogatóink számára, akiknek ezúttal is köszönjük, hogy műsorunk működését segítik!

Ha tetszik az adás, kövessetek és értékeljetek minket a podcast lejátszótokban, iratkozzatok fel a hírlevelünkre, hagyjatok nekünk üzenetet a Spotify-on és gyertek a Discordunkra beszélgetni! Az adás leírásában minden linket megtaláltok!

https://linktr.ee/millennialfalcon



This is a public episode. If you’d like to discuss this with other subscribers or get access to bonus episodes, visit millennialfalcon.substack.com/subscribe
Tovább a podcast oldalára