Keresés Jelentkezés Digitális innovációnk Mi a podcast.hu?
Vissza

012 Klenovics Éva - Hangterápia, Hanggyógyítás, Rezgésterápia

Vissza

012 Klenovics Éva - Hangterápia, Hanggyógyítás, Rezgésterápia

Apr 12. | 61 perc

Oktatás
00:00:00
/
01:01:27

A mai alkalommal Klenovics Évával beszélgettem. Éva 7 éve él Ausztráliában, jelenleg épp Sunshine Coaston ahol hangterapeutaként dolgozik. 

Éva elkalauzol minket a hangterápia világába, megosztva velünk személyes tapasztalatait.Elmagyarázza a hangterápia és a hanggyógyítás lényegét. Beszél arról, hogyan segítik elő ezek a kezelések a mély relaxációt és az érzelmi felszabadulást, amik különösen előnyösek az általános jólétünk szempontjából. 

Személyes tapasztalatain keresztül szemlélteti a hangterápia erejét a stressz enyhítésében, a traumák kezelésében, és a holisztikus gyógyulás elősegítésében. 

Megcáfol bizonyos téveszméket, és hangsúlyozza a képzett terapeuták kiválasztásának fontosságát. A jövőt illetően Éva rendkívül ígéretesnek látja a hangterápiát. Kezelésekre videó híváson keresztül is van mód Így a világ minden pontjáról elérhető illetve 2024 Júniusban Magyarországon személyesen fogad gyógyulni vágyókat és workshopokat is tart. Ha érdekel a lehetőség a jegyzetekben alul megtalálod az elérhetőségét. Nagyon nagy hatással volt rám a beszélgetésünk és remélem nektek is tetszeni fog ez a lebilincselő téma.


Éva weboldala:

https://www.lightnessofbeing.com.au/


Tovább a podcast oldalára