Keresés Jelentkezés Mi a podcast.hu?

TELL Your Story Podcast - mert mindenkinek van egy története

TELL Software Hungaria

Vissza

TELL Your Story Podcast - mert mindenkinek van egy története

TELL Software Hungaria

Üzlet

Ez itt a TELL cégcsoport podcastja. Egy műsor, amelyben szó esik technológiáról, sportról, kultúráról, utazásról és minden olyan közérdekű témáról, ami téged, engem és mindenkit érdekel. Az adások során meghívott vendégeink őszintén beszélnek szakmáról, karrierről, sikerről és mélypontról, magánéletről és jövőbeni terveikről. Miért is fontos egy biztonságtechnikával és telematikával foglalkozó cégnek, hogy felhívja a figyelmet az élet különböző területein dolgozó emberek életére, munkásságára? A válasz egyszerű - mert mindenkinek van egy története, csak kérdezni kell. Kövesd a TELL cégcsoportot a közösségi médiában is, és ismerd meg a biztonságtechnikában és flottamenedzsmentben rejlő lehetőségeket. Hidd el, nekünk is van egy történetünk, csak hallgasd meg!

Epizódok

1-6 megjelenítése a(z) 6 elemből.

A TELL Your Story podcast előző részének vendége Volosinovszki Tamás volt, akivel a biztonságtechnika vagyonvédelmi szegmenséről beszélgettünk. Ebben az adásban folytatjuk a beszélgetést: ezúttal kivesézzük, mit is jelent a biztonság és az érték fogalma valójában, milyen eltérő igényeik vannak a nőknek és a férfiaknak és ezeket hogyan lehet összehangolni, valamint arról is mesél, hogy milyen veszélyeknek tesszük ki magunkat otthonukban saját gondatlanságunk által. Azt is elárulja, laikusként mit tehetünk azért, hogy megakadályozzuk mind a lelki, mind az anyagi károkat, továbbá mire érdemes figyelnünk, ha biztosítást kötünk. Hallgassátok meg újabb epizódunkat és garantáljuk, hogy átértékelitek a biztonságról alkotott képeteket! Nemcsak tévhiteket oszlatunk el, de értékes tanácsokat is hallhattok egy igazán szemfeltáró beszélgetés keretén belül. 

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Jun 16. | 35 perc

Volosinovszki Tamás nevét szinte mindenki ismeri a biztonságtechnika berkein belül. Hatalmas szakmai tudásának és szenvedélyének, valamint emberközpontú hozzáállásának eredménye, hogy nem szakmabeliként is érezzük, ha ő mond valamit, azt bizony érdemes meghallgatni. A vagyonvédelmi rendszerek iránti érdeklődése már általános iskola első osztályában kezdődött, 1982-ben. Azóta kíséri figyelemmel a terület fejlődését és vesz részt benne maga is. Véleménye szerint a szakma egyik legnagyobb hiányossága, hogy alábecsüljük a betörőket, akik közül sokan már elképesztő műszaki tudással vannak felvértezve. Éppen ezért Tamás azt vallja, ahhoz, hogy egy lépéssel az elkövetők előtt járhassunk, az ő fejükkel kell gondolkodnunk. 

Podcast sorozatunk újabb epizódjában Tamást arról kérdeztük, hogyan alakult a biztonságtechnika hazánkban, az elkövetési módszerek kutatása során találkozott-e filmbe illő esetekkel, létezik-e feltörhetetlen rendszer, valamint a következő évtizedekben a technológia fejlődése nekünk vagy az elkövetőknek fog kedvezni? Tartsatok velünk! 

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Jun 13. | 32 perc

Horváth János a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közösségének (MVÜK) vezérigazgatója, tulajdonosa ritkán ad interjút, most kivételt tett. Őszintén mesélt arról, miért érdemes egy elit klub tagjának lenni, mit jelent számára a siker és a büszkeség. A Bridge Budapest nagyköveteként fontos számára a társadalmi felelősségvállalás és érzékenyítés, komoly küldetésének tartja, hogy minél több felsővezetőnek átadja ezt a szemléletet. A beszélgetés végén azt is elárulta, hogy mit keres hétvégenként az úszómedence szélén. 

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Apr 26. | 29 perc

Ha csak annyit mondunk Dintsér Andreáról, hogy úgy vállalta el anno a KPMG-nél a közép-kelet-európai marketing-, kommunikációs és tudásmenedzsment igazgatói posztot, hogy közben várandós volt, máris sok mindent elárulunk róla. Csupa energia, kíváncsiság, aki hisz az élethosszig tartó tanulásban, a család és a karrier összeegyeztethetőségében, a kommunikáció, a történetmesélés világot formáló erejében, valamint abban, hogy a női vezetőket is bevonó diverz szervezetekben direkt kapcsolat mutatható ki az inkluzív döntéshozás és a jobb üzleti eredmények elérése között. Szakmai pályafutása egy újsághirdetéssel kezdődött, és azóta nincs megállás. Őszinte beszélgetés a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége Női Vezetői Klubjának vezetőjével. 

A podcastban hallott felmérés eredménye itt olvasható: https://bit.ly/3HZKFbW

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Mar 04. | 44 perc

A sebesség megszállottja, Sebestyén Péter volt a Tell Your Story vendége, akit a TELL cégcsoport évek óta támogat és nyomon követi pályafutását.
A világbajnok ötödik helyezett motorversenyző már 12 évesen nemzetközi versenyekre járt, pedig jól tudta, ez az a sport, ahol nem lehet hibázni, mert az ember életébe kerülhet.
Mesélt kitartásról, bukásokról, és hogy mit élt át, amikor egy társuk életét vesztette a pályán, majd percek múlva folytatódott a futam.
A motorversenyzés mellett diplomát szerzett, de a legfőbb vágya az, hogy ott legyen a legjobbak között, és felléphessen egyszer a dobogó legfelső fokára.

Kövesd te is Sebestyén Péter pályafutását: https://www.sebestyenpeti.com/

Az adást a TELL cégcsoport támogatta!
www.tell.hu
www.easytrack.hu

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Feb 17. | 35 perc

Hogyan lesz valaki andragógusból a 2020-as év legtehetségesebb magyar sportújságírója?
Mi a véleménye a hazai sportról, azokról a botrányokról, amelyek az elmúlt időszakban a felszínre kerültek?
Milyen volt átélni személyesen a tokiói nyári olimpiát és tudósítani róla?

Mi motiválta arra, hogy az index.hu-n, "A sportoló is ember" címen sorozatot indítson, ahol olyan fiatal sportolókat mutat be, akik nyíltan beszélnek lelki világukról, belső és külső küzdelmeikről?

Ezekről és megannyi érdekes témáról hallhatsz Palotai Barnabástól a TELL Your Story Podcast első részében.

Kövesd te is Barnabás írásait: https://index.hu/szerzo/palotai_barnabas

Az adást a TELL cégcsoport támogatta!
www.tell.hu
www.easytrack.hu

Olvass tovább
0:00:00
/
0:00:00
Jan 28. | 45 perc